søndag 31. juli 2011

Maxine`s rom

Hurra for mormoren min som har bursdag idag, ostekake er lagd og vi er klare for å feire den spreke jubilanten.

Velkommen til alle dere nye som vil følge meg, kjempekoselig. Skal få tid til en blogg runde i kveld.=)

Som jeg har fortalt tidligere holder jeg på å få orden i huset og kaster alt som ikke lenger skal bo med oss. Imrg er det tid for å gå gjennom garderobeskap i gangen og se igjennom jakker, vet vel egentlig ikke hva som henger der lengre.!!.

Alle rom er ferdig i 3.etasje og ikke verst er det 3 soverom og tvstue/gjesterom og gang.

Siden Maxine er flyttet inn på eget rom blir det litt bilder derfra idag.




Skuvesengen som er på rommet har Tomine og Julian brukt, den har jeg valt å ha innpå rommet til Maxine siden hun skal bruke den senere. Og da kan storsøster og lillebror komme på liggebesøk til henne. Er ikke plass til mye møbler da ene veggen skrår nesten helt ned til gulv. 


Ha en fin Søndag.

Skrives....

~Henriette~

lørdag 30. juli 2011

Titt på kjøkkenet..

Idag hadde vi besøk av Julie med bloggen deterbokami. Vi stekte vafler ute og koste oss i lag, vi har vært i Øygarden i sjørøverbursdag og hele 43 gjester var for å feire 5 årsdagen til bursdagsbarnet.. Nydelig hytte eller rettere sagt hus, ligger så idyllisk til. EN perle.
(Kamera var med men lå godt i vesken!!!=()

Nå kommer et bilderas fra kjøkkenet, nye trekk på stolene og en benk er kommet på plass under vinduet.

vitrineskap og veggskap er loppefunn
 Ny lykt fra perfect home har fått plass på kjøkknbordet

Pascal etasjeskål fra perfect home

Nyt lørdagskvelden;)

Klem Henriette

Blomsterhav..

Idag var det Tomines aller siste dag i bhg, nå er det kosestund på henne med meg og Maxine til skolestart. Julian er klar for å begynne i ny bhg på mandag rett der vi bor. 

Idag er det en uke siden tragedien på Utøya og Oslo, en norskflaggdag som ble til en  flaggdag på halv stang over Norge. Siden Tomine og Julian vet om hva som hendte forrige helg, kommer det mange spm om dagene(mange som blir vanskelig å svare på).
Er mye de små får med seg, de har snakket om det i bhg og holdt ett minutt stillhet slik alle andre gjorde tidligere i uken.

Vi bestemte oss idag for å dra inn til Bergen for å se på blomsterhavet. Noe som jeg synes var en bra ting å gjøre. Vi avsluttet byturen på peppes med bestefar og bestemor til barna.

Ellers har jeg fått gjort en hel del i huset.. Maxine er flyttet på eget rom idag, så der er blitt litt forandringer på hennes rom. Jeg har fått nye gardiner på vårt rom, en kontorplass har overtatt plassen hennes på rommet vårt. Kommer bilder etterhvert.
Kafeluker og ytterdør er lagd og kommet på plass i hytten(flinke mannen) Tomine, Julian og tantebarnet mitt Mathilde overnatter i hytten med Hyttebyggeren som passer på dem..

Natta...

~Henriette~

torsdag 28. juli 2011

Lekehus....Bli med inn da??


Da kan jeg endelig vise litt fra lekehuset slik det er nå. Er et par småting som mangler som blant annet å koble til strøm (håper svogeren min kommer fort=)) og kle inn halve kjøkkenbenken. Men som den er nå er den fult brukenes. Bålet er tent utenfor hytten for å brenne material og annet boss fra byggingen.


Er andre gang jeg har innredet hytten nå, ble ikke fornøyd første gang så da måtte mannen til med å lage ny benkeplate til kjøkken og ny sittebenk.. Nå er vi alle godt fornøyd, hytten har vært mye i bruk av barna og tantebarn.




Vaskebøtte hører hjemme her også.

En gammel Peter Rabbit sparebørste jeg kjøpte til min bror som baby. 

Green gate til skolestart!

De herligste farvene på matboks og penalet fra Green Gate.. Elsket de da jeg så dem, og bestemte meg raskt at disse måtte komme i ranselen til Tomines første skoledag. Jeg har kjøpt disse herlige tingene hos Anne på Landet på Askøy:)

Nå skinner solen her og jeg skal ut å innrede lekestuen, kanskje det kommer et innlegg om det i kveld :))

Ha en superduper torsdag alle sammen..

Klem

~Henriette~

onsdag 27. juli 2011

Nytt i stuen- og litt fra Perfect home

Igår fikk jeg ilden over meg til å ommøblere stuen. Har omgjort litt på sofaen slik jeg har to hjørner. Er et par småting som enda ikke er kommet på plass. (Må to mannfolk til for å løfte den ene sjenken.)
Her får dere se hvordan det er i halve stuen <3

 Lykter fra Perfect Home som jeg er forhandler hos.
Kommer ny katalog neste uke <3


Er så deilig å kunne få bruke plassen vi har satt sofaen nå, før var det innsyn fra veien og alle som kjørte forbi kunne se rett inn. Nå er det satt opp en stor mur i bilveien og null innsyn..

 Hjemmelagde *HOME boksatver av finer plater
 Bildet og speilet er ennå ikke kommet på plass.

Lekkert klipsbrett fra Perfect Home. Dette er mye i bruk.

tirsdag 26. juli 2011

Julian sitt rom

Da er varene kommet som jeg bestilte til Julians rom. Det nye er teppet, sengetøy og gardinkappen. Ble litt ommøblering på det lille rommet hans. Han ble så fornøyd. Med en ny kommode/hylle som han fikk av onkelen sin  fikk vi gjemt bort alle leker på rommet og litt større plass.


Alt sammen er kjøpt hos ellos:)

mandag 25. juli 2011

Status Lekehytte.....

...Er innfytningsklar. 

Har vært en tur på Ikea og Living og kjøpt siste delene jeg hadde bruk for. Kl 12.00 var jeg på Living og hadde ett minutt med stillhet sammen med alle andre som var der, de som ville kunne også få tenne lys og tror  alle som var innom Living idag tente et lys. Jeg gjorde selvfølgelig det også.

Klem
~Henriette~

søndag 24. juli 2011

Tanker og vogn

Enna er det helt uvirkelig for hva som skjedde i Oslo, hele Norge blir rammet. Det blir mange timer foran tv/radio om dagene. Fra plassen jeg kommer fra er fortsatt to savnet. En liten kommune som Askøy er det alltid bekjentskap fra den ene til den andre. Jeg sender varme tanker til alle som er rammet av denne tragedien.

Da er vognen ferdig.. Ble en helt ny vogn og denne skal endelig få seg en fin plass i huset. 
Dette er ett av mine mest største malingsprosjekt, var så mange krinkelkroker som jeg måtte innimellom. Trekket i vognen var spikret fast dette måtte rives av for å kunne komme til trekket som kunnes sees mellom bagen på vognen. Malingen som ble brukt på tak og er kalkmaling taket kan fint taes opp og ned og ingen sprekker å se i malingen. Anbefales:)




Dagen idag skal brukes til å plukke bringebær og blåbær med Tomine og Julian.

lørdag 23. juli 2011

Uvirkelig


For en trist hendelse som inntraff Oslo/Utøya i går, helt ufattelig at noen vil gjøre slikt.
Alt for mange Uskyldige personer mister liv. At en slik hendelse kunne skje i lille trygge Norge hadde jeg aldri trodd.
Hva får en person til å gjøre slikt??
Sender varme tanker til alle der ute som er involvert i denne tragiske hendelsen.
nepal, stearinlys, bønn lys, hellig, bønn, buddhismen

fredag 22. juli 2011

Jeg fikk jeg fikk og Jeg fant jeg fant.....


... et drived i fjæren rett nedfor huset idag... Perfekt for jeg som hadde tenkt å ta en tur i skog og finne en og skrelle den for bark:)) Nå slipper jeg det, planen er å ha den i lekehytta med klær hengene på pynt. Jeg har stiftet fast silkebånd på pinnen som skal henges fast i krok i tak men en sløyfe. Synes sløyfer er fint å se på..




Gode naboer ar alltid godt å ha da jeg skulle ned å hente stiftemaskin hos dem, da jeg kom inn i gangen sto den søteste lyselilla stolen.. Ut av min munn kom det "Hvor er de kjøpt?? Er de gamle??" snille Kjersti sa så fint, vil du ha den?? den står bare i veien... Og ikke nok med det hun hadde TO!! En hvit også.. Likte så godt farvene så de skal beholdes.. To fine stoler som skal inn i lekehuset. 



Jeg så litt på maling igår, hadde planer om å male taket innvendig i lyslysbabyblå.. Eller gulvet?? 

Hva synes dere???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...