søndag 3. april 2011

litt rundt om

Idag har det vært den store besøksdagen- meg og jentene var på formedagsbesøk hos en venninne, Julian ville ikke være med oss så han ringte like gjerne oldemoren for å høre om han kunne være med henne- så han var ilag med henne i 2 1/2 time. Min gode og spreke mommo som fyller 82 i sommer <3

Vi har også vært på middag hos svigerfamilien og fått servert deilige kjøttkaker og gele til dessert, da vi kom til dem så jeg noen doble vinduer hos naboen deres (første som slo meg var at jeg kunne lage titteskap, vet om en som ønsker seg et slikt). Så svigerfaren gikk like gjerne bort og spurte om jeg kunne få dem, så nå er jeg litt rikere på vinduer. 

Har også fått bort babyvuggen fra stuen, etter det kom nytt avlastningsbord i stuen ble vuggen plassert i en krok og helt glemt på en måte. Men da ble jo det tomt i kroken når vuggen var borte og, så har måtte plukke litt småplukk fra forskjellige plasser og skap for å piffe opp kroken igjen- (ikke mer skittentøyskorg på badet- den fikk bo der i en mnd bare- synes det er finere og bedre og bare få inn klærene på vaskerommet med en gang uansett) 

slik ble det.
To steg bak og det er slik.

panelovenen til høyre skal bort.
Skulle gjerne fått bort disse svarte høytalerene. Noe jeg aldri kommer til å få lov til- Gutten i huset må også få ha sitt leketøy!!! Håper en dag å få hvite innfeltet i veggen;)

Håper dere har hatt en finfin søndag.

Klem


4 kommentarer:

 1. Kjempe fint! Ønsker meg virkelig en sånn stige. Å hvor har du kjøpt alle disse engel vingene? =D Innebygde høytalere er genialt ;) Det skal vi ha så slitter jeg å se på de nitriste høytalerene som tar sånn plass =P men de må jo ha leketøy disse guttene og ;))

  SvarSlett
 2. så heldig du e som finner alle disse fine vinduene:)
  det ble kjempe fint i kroken:)

  SvarSlett
 3. Vi har også sånne gedigne høytalere i stua...dessverre!
  Huff! Men får vel ha litt de også;)

  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 4. Så gøy med nye vinduer...er bare så mye gøy de kan brukes til:0).
  Koselig krok du har pyntet.
  Klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...