mandag 14. mars 2011

Nicoline Maxine sitt rom
Da er jeg nesten i mål på rommet til Nicoline Maxine, er litt igjen enna men hun skal ikke flytte inn med det første på rommet heller. Tenkte hun skulle få bo på rommet vårt en god stund til siden hun er så snill om nettene. 
Rommet til Nicoline Maxine er det minste rommet i huset, så er ikke store plassen hun får. Jeg landet på hvitt og grått rom, jeg kunne ennå tatt en svakere grå men jeg lar det være slik som det ble. Av møbler som er på rommet er ingenting nytt- Sengen har Tomine arvet som liten, den har fått ett nytt strøk med maling idag og fått på grå krone. Selv om det er lenge til hun kan sove i den tenkte jeg at den kunne bare være på rommet siden det er plass til grindseng også. Og litt kjekt med ekstra soveplasser når vi har overnatting av små. Hyller er brukt og arvet. Stolen ifra en låve. Hun skal få inn et lite skap men det står på vårt rom så lenge hun ligger på det rommet.
Har malt en sky (den skal bli litt bedre men hadde ikke liten pensel) bak lackhyllen ifra ikea, ligner cloud hyllen 

Gardiner skal jeg se om jeg får fatt i denne uken, skal på stoff og stil og kjøpe litt stoff og sy vimpelflagg til rommet. Få inn litt jentefarger på rommet;)

Ha en fin kveld alle sammen


7 kommentarer:

 1. Kjempe fint Henriette. Du er super flink og kreativ :)

  SvarSlett
 2. Nydelig! Kanskje jeg må leie inn din ekspertise når vi skal begynne med loftet vårt!

  SvarSlett
 3. Kjempe fint!!!! Imponert, som vanlig...

  SvarSlett
 4. kjempe søtt:D sengen ble jo bare helt nydelig:D

  SvarSlett
 5. Du er bare super flink vennen <3 Helt nydelig!

  SvarSlett
 6. :) Snart har du et rom og dulle med og

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...