mandag 12. september 2011

Bakedag

Idag har det vært fri fra bhg og skole så da har vi brukt tiden til baking. Ungene ønsket ostehorn så valget var lett. Torsdag ventes det lunch hos meg, så da pakket jeg like gjerne inn noen av hornene i matpapir og knyttet hyssing rundt. Så å er de i frysen og klar til å spises torsdag med tilbehør!Ha en fiin ettermiddag/kved, her på vestlandet ventes 140 mm regn 100 av de kommer imrg så blir en vååååt dag.

Klem på dere!!!

8 kommentarer:

 1. Disse hornene ser hærlige ut!Det er så kos med baking pluss at det gir en hærlig duft i huset:))ha en fin og regnfull tirsdag:))klem kathrin

  SvarSlett
 2. Du er flink!!! Ser kjempefine og gode ut! Ja, her fornektes regnet!:) Hva annet kan man gjøre når man bor i Bergen...? Må kjøpe meg noen nye støvler, noen lekre og noen til lek:)Nydelig tirsdag til deg!

  SvarSlett
 3. Skjønne deg som tenker på meg :) Har ikke skjedd noe her enda, men i morgen er termin :) Disse hornene så veldig gode ut! Smart å pakke de inn sånn.. :) Vi brukte planleggingsdagen til å leke på Baluba lekeland :)

  Ha en herlig dag videre! :)
  Klem Anne

  SvarSlett
 4. Mmm..de hornene så herlig ut:) Og ekstra kos når de er pyntet opp med hyssingen:)
  Ha en nydelig tirsdag:)
  Klem

  SvarSlett
 5. Du er dyktig å bake. Lekkert servert :-)

  Haldorsdatter

  SvarSlett
 6. NAM! Dette så godt ut.. Og så innbydende innpakning! Heldige deg som skal til Danmark og shoppe.. Jeg er kvart dansk faktisk! He-he. Mamma halv dansk og mormor var dansk! Har hatt mange turer til Danmark og jeg koser meg like mye hver gang! Shoppingparadis for oss interiørinteresserte!

  Klem Siri

  SvarSlett
 7. Vann i munn?neeeida;)Så innmari god ut:)Og så fint pyntet:)klem:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...