fredag 14. oktober 2011

Fineste dukkehuset fra Tomines hjem....

...er allerede bestilt til Tomine&Maxine. Er jo et drømmehus av et dukkehus. Kan vel si mor gleder seg mer enn barna tror jeg. Om dere vil sikre dere dette fine huset til en rimelig pris besøk Tomines Hjem eller TM-Design.
 Tenk et slikt fint hus er hos mine prinsesser snart.

Takk for lånet av bildene Tomines Hjem:)

Happy weekend:)

8 kommentarer:

 1. Ååååå for et drømmedukkehus... Mine jenter er nok for store, men man skulle nesten hatt et slikt til tantebarn og fremtidige barnebarn...
  Utrolig flott :)
  God lørdag,
  Klem!

  SvarSlett
 2. Nydelig dukkehus!
  Et slott på prinsesserommet hører med!

  God helg!

  Klem Sigrid :)

  SvarSlett
 3. Ååååå så nydelig!!!! Tipper jentene dine blir strååålende fornøyd begge to =)

  Ha en fin helg og takk for hyggelig kommentar fra deg!
  Klem Line

  SvarSlett
 4. Det dukkehuset er så nydelig:) Tipset noen om det her om dagen, og prien var jo ikke ille den heller... Skulle gjerne hatt ett sånt i hus,men tror ikke Aleksandre hadde blitt så imponert..
  Heldig jenter du har:)
  Ha en fin lørdag..
  Klem

  SvarSlett
 5. Hei Henriette :)
  Nydelig dukkehus ღ jeg skulle gjerne ha hatt et slikt bare til pynt, men har dessverre ikke plass… Skjønn puten din som ligner på den som By Nord har – og for en forskjell det er i pris!!! – er jo helt vanvittig å betale nesten tusen kroner for en sofapute, når denne her er like skjønn… Veldig koselig hos deg, likte kosekroken sååå godt, herlige og duse farger ღ …og det samme med gjesterommet. Ønsker deg en fortsatt fin kveld, og helg- klem fra Mette :)

  SvarSlett
 6. Nåh, jeg er helt forelsket i slike dukkehus!! De er bare så nydelige! :-)) Tenker du får noen fornøyde jenter, ja. ;-) Ha en god kveld. Klem Siri

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...