tirsdag 10. mai 2011

Etter regnet synger fuglene

Våknet til regn og en grå morgen- orket ikke å stå opp og vekke T&J så da sov vi like gjerne til 09.30. og de får en fridag fra bhg. Dagen idag skal brukes til å vaske alle klær på vaskerommet, sy en liten gave, en tur på butikken og kjøpe picnicteppe (skal brukes som sengeteppe til Maxine i første omgang, blir ikke det brukt der skal det flytte inn i lekehuset i sommer)
Cherry picnicteppe
Kunne ønske jeg hadde lekehuset nå, gleder meg sånn til å innrede det- skal bli en liten sittekrok og kjøkkenkrok i det. Fargen innvendig på vegg skal være hvit og lyslys pastell blå i taket inne og ute.
Av ting blir det mye pastell farger- bestemoren er i full gang med å hekle muffins- Jeg skal sy kaker, is og diverse fra tilda bøkene. GLEDER meg ;)

Ha en fin dag allesammen, nå skal jeg fram med sysaker mens ungene ser på film og minsten tar en blund, hun fikk hele 4 skjeer med grøt for første gang i dag så hun sovnet som en stein rett etter <3

KLEM

~Henriette~

2 kommentarer:

 1. Det er så koselig at det har blitt poppis med lekehus og stuer igjen.Jeg drømte om et slikt da jeg var liten..Lille Tuva må nok få seg et etterhvert:O))Lykke til med sying og forberedelser til ditt lekehus:)Det er så bra når de små begynner med grø,da kan vi foreldre få litt mer fred på natterstid.Jippijei for grøt!go klem

  SvarSlett
 2. Så koselig! Godt å kunne ta seg slike dager sammen med barna kan jeg tro. Og ikke minst viktig.

  Lekehus blir nok knall! Husker fra jeg var liten hvor stas det var.

  Det piknikteppet er forresten kjempefint!

  Klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...