søndag 29. mai 2011

Vanskelig å velge et fåtall;)

Må bare si tusentusn takk for alle de fine tilbakemeldingene jeg fikk på mitt forrige innlegg, Dere alle er bare helt herlige.

Jeg har lenge lurt på å ha en awardfri blogg, synes det er veldig kjekt å få slikt og skulle gjerne svart og sendt de videre, I går var jeg så heldig å få en award av herlige tommensgirl. jeg skal svare på denne awarden og dette blir min siste jeg svarer på, ikke for at dette er noe av det innerste jeg vil.
Det er bare det at det er så vanskelig å kunne kun velge ut antall bloggvenner som det skal gies videre til, jeg kunne gitt den til DERE alle sammen. Dere har nydelige blogger og jeg koser meg inne hos dere, er ikke alltid like lett å få kabalen rundt å kommentere dere alle sammen når man skal være mamma til tre og samboer på samme tid;)

 
Tommensgirl er en søt jente på 29 år som elsker menneskene rundt henne, jeg oppdaget bloggen hennes for en liten stund siden og er kjempeglad for jeg fant henne. tommensgirl skriver om familie, hverdag, tanker, sorg og hobbyer- kjempeflink å sy og strikke klær <3 Etter første besøk hos henne vet jeg og sette pris på det man har her i livet, Takk for jeg får bli kjent med deg gjennom bloggelandia. Stor klem fra meg <3
Har du ikke besøkt henne så gjør det da vel:)

Dette skrev hun om meg og min blogg:

Denne bloggen er det ikke så lenge siden jeg oppdaget,
men på den korte tiden har jeg alt fått masse inspirasjon..

Den søte Jenta bak bloggen heter Henriette.
Hun blogger om interiør,hverdagen, barna, oppussing osv..
Alltid masse fine bilder,tips og veldig fint skrevet..
Besøk henne

Tusetusen takk for fiine ord, kjente jeg ble en glad jente da jeg leste det.)

Da er det min tur til å dele ut denne awarden til 3 bloggere.. Noe som er kjempevanskelig, jeg leser jo Mange flere enn det. Men her er kommer det tre stykker som jeg sender min siste award til.
Og velger selv om det er noen andre so vil ta den får dere lov til det;)

fruaskwilhelmsensvilla

Det første jeg la merke til hos henne var den rosa brudekjolen hennes, en nydelig brud som jeg må innom hver dag;) Hun er en jente på 35 og bor i de fineste omgivelsene med den fine bekken som renne igjennom hagen hennes. Hun har kjemoefine bilder og skriver brae innlegg;) Besøk fruaskwilhelmsensvilla da vet jeg hun blir glad;)


En søt jente født i 83 som bor på en gård med samboeren og dyra. Jeg får så og si en kommentar på nesten hvert innlegg av denne søte jenten. Hun liker å gi nye liv til møbler og gå på bruktmarked.. En veldig koselig blogg å følge Ta en titt innom Anette om dere vil :)


En blogg i som viser nydelige bilder i fine farver, hun er en jente som er mamma til to og skriver om interiør, mammarollen, cupcakes og andre søte ting i livet. Av Silje får jeg ofte fine tilbakemeldinger i innleggene mine. Hun har smarte løsninger i huset og viser har vist oss hvordan en stue ser ut i vikeligheten med barn;) (silje da tenker jeg på innlegget med putene som ligger over stuen din, hihi) Akkurat ett rett bilde av hvordan et hus er med småbarn i:)

Som sagt til dere andre gir jeg den til dere alle sammen ;)

Ellers skal ungene i bursdagsselskap på strutsefarm, var så heldig å vinne på en give away i går også.. Denne kommer jeg tilbake til i ett annet innlegg.. En søt historie;)

Klem
 ~Henriette~

10 kommentarer:

 1. Gratulerer med award!Du har jo så fin blogg:)Enig med deg at det er vanskelig å velge ut nye som skal få.Skjønner godt de som har awardfri blogg.God søndag til deg og dine:)Kos dere i fineværet,håper det holder!

  Klem Jeanette

  SvarSlett
 2. Tuusen takk!!:):)Så koselig og lese da:)Gratulerer selv med en,den er veldig velfortjent:)
  Ha en fin søndag,klem:)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for fine ord,ble litt rørt jeg nå..og veldig glad:)
  Så fint at du tok den,du fortjenter den :) Men er enig med deg,det er så vanskelig å velge..Jeg har også vurdert å ha en award fri blogg..Men får se hva det blir til..
  Veldig glad for at jeg fant deg her inne:)
  Ha en fiin søndag:)
  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Tuuusen tuuusen takk søøøøte deg:) Jeg har vært på Trollcup i helgen med den yngste datteren min. Det er en fotballcup på Hafjell:) Jeg har helt abstinenser fordi jeg ikke har fått vært på bloggen:) Så utrolig koselig å komme hjem til en award:)
  Ønsker deg en flott kveld videre:)
  Klem

  SvarSlett
 5. Heia. Ska sjekk opp nr på blåmalingen, i morgen

  klem

  SvarSlett
 6. Takk for kommentar på bloggen min Jette.
  Haldorsdatter

  SvarSlett
 7. Tusen takk for hilsen... Jeg er endeliiiiig på nett igjen!!!
  Hurra!!!

  Superflott tv skap forresten!
  Liker, som vi sier på Facebook!!! Haha

  SvarSlett
 8. Åå, så søt du er!! Nå ble jeg kjempeglad!! Tusen takk for fiine ord:) gratulerer med award, velfortjent!
  Bloggen din er superfin og du er kjempe søt jente:)

  ha en nydelig uke! Klem Silje

  SvarSlett
 9. Hei hei!

  Så en link til bloggen din inne hos Mie! Måtte inn og sjekke litt da! :-) Koselig blogg, jeg legger meg gjerne til som følger!

  Velkommen inn til meg! Hilsen Elisabeth.
  www.frydogglede.blogspot.com

  SvarSlett
 10. Gratulerer så mye - Vel fortjent ♥

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...