tirsdag 21. juni 2011

Brud 16.06.2012 ♥ ♥ ♥

Da er den endelige datoen satt til den store dagen vår. Hadde håpet å kunne gifte meg på sankthans men den var jo selvfølgelig fullbooket. Så da ble det dagen før Gullgutten sin 5 årsdag istede.

Jeg har alltid sagt at jeg vil stå brud i Ask kirke, må være den gammeldagse og kirken må ha trapp opp til døren.. Og denne kirken er fantastisk nydelig.

Men da jeg var og snakket med kirkekontoret kom jeg på Mizpa her befinner vielsen seg utendørs og det er noe jeg virkelig kunne tenkt meg.. Er været bra blir det der, og om været skulle være elendig den dagen hadde jeg jo Ask kirke som en backup.. Så håper langtidsvarselen for neste år i juni er GOOOD. For da blir det utendørs.. Men om det blir et par dråper gjør vel ikke det noe, en vielse er jo aldri mer enn en halvtimes tid:))


Tenk hvor fint det vil være her i juni alt er bare så grønt og pent da.
Fargetema er alt bestemt, Lokal??, mine 4(5) forlover(e), ja er godt igang.. Men gleder meg til å fortelle mer senere. Nå skal jeg ha en fin sommer og ikke tenke så mye bryllup(har jo gjort det så lenge). Om en uke er jeg i Tyrkia og nyter sommeren med min bestefamilie og gode venner..

Klem Henriette

10 kommentarer:

 1. Åååå...så gøy! Blir spennende å følge deg fremover nå da ;)
  Krysse fingrene for sol den dagen jeg ;)

  Klem Anette

  SvarSlett
 2. Der var det virkelig nydelig!
  Gleder meg til å få følge med deg i planene!
  klem

  SvarSlett
 3. Heisann,
  så koselig!
  Gleder meg til å følge deg på veien!:)

  SvarSlett
 4. Åååå, endelig! Dette har du ventet lenge på :-) Gleder meg til å følge forberedelsene til den store dagen! Ask kirke er veldig fin, men Mizpa er også et veldig fint sted å gifte seg på. Vi var i bryllup der for noen år siden og det var nydelig :-) Så jeg krysser fingrene for NYYYYYYDELIG vær!

  SvarSlett
 5. Så moro! Blir gøy å følge forberedelsene fremover!:)

  Ha en fin dag! Klem fra Lena

  SvarSlett
 6. grattis henriette:)
  så kjempe kjekkt,håper du får det beste været den dagen..
  ask kirke er finest og det er viktig med trapp opp:)
  klem

  SvarSlett
 7. Ååå..så spennende og gøy:) Gratulerer,Henriette:) Så jo ut som en veldig fin kirke og Mizpa så det jo nydelig ut..Krysser fingre for at det er strålende sol 16.06.2012..
  Gleder meg til å følge med på forbredelsene dine..
  Ha en fin dag:)
  Klem

  SvarSlett
 8. Hei, legger inn en bestilling for pent vær den 16.06.2012....da er det gjort :-)

  Haldorsdatter

  SvarSlett
 9. Gratulerer så mye med giftermål♥Ask kirker er nydelig,var å så på vielse der seinest i helgen,vakker kirke og ett godt valg nr.2:)Lykke lykke til med alle forberedelser♥Kos deg med all planleggingen,det er jo så kjekt.Krysser fingrene med dere for fint vær den dagen.Skulle dere være uheldig..skal visst litt regn i sløret, bringe lykke,har jeg hørt;)

  Klem Jeanette

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...