torsdag 3. januar 2013

Bord dekk..

Tenkte å vise dere nyttårsbordet vårt..
 
Da vi egentlig skulle til pappa og feire dagen med alle søskene mine, det ble det altså ikke.
Her i huset våknet Julian opp til oppkast...
 
Så vår lille ble alene for første gang.
 
Ikke mat, blomster, ingen planlegging så ble det fest på oss og.
Veldig koselig og rolig.
Lykter riviera maison, Tallerkner: perfect home, Bestikk: georg jensen, Glass: Riviera maison, Serviettring: skeidar Stjerner: Kremmerhuset


 


4 kommentarer:

 1. Huff, ja omgangssyke er ikke greit. Vi hadde vår tur to uker før jul, så vi var friske til jul. Nyttår ble brukt på legevakten, så jeg kjenner til at ting kan snu på minuttet;). Det er jo koselig at en kan ha det fint også når ting blir annerledes enn en regnet med. Nydelig bord du dekket. Er veldig glad i riviera maison selv også, stilige glass! Ha en fin dag, og god bedring!

  SvarSlett
 2. Hei! Så trist med syke barn da! Kjenner på den samme følelsen. Mannen min har ligget på sykehus siden 8. desember, så vi hadde en meget stille og rolig nyttårfeiring her i huset også, men det var helt greit. Du har så fin blogg Henriette! Tror at vi følger hverandre på instagram. Jeg er linnoganne. Kanskje du vil gjøre meg den ære å følge bloggen min også? Ikke så lenge siden jeg startet, men det er ikke så lett å få følgere. Ser at du liker Riviera Maison. Det gjør jeg også, elsker tingene deres. Mange flott interiørkjeder da, så artig med litt blanding. Uansett, du får ha et riktig godt nytt år!
  Klem Anne

  SvarSlett
 3. Glemte å si navnet på bloggen, men det er Anne's Home Secret...

  SvarSlett
 4. Uff da, det var jo uheldig for vesleprinsen!

  Lekker dekket bord hos deg!

  Det stemmer at jeg også er på Instagram, under navnet lindahammer.... Jeg følger deg både her og der, og setter pris på alle dine lekre bilder!
  Jeg gleder meg til å følge deg i 2013 også:)
  Godt nytt år!
  Klem Linda

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...