torsdag 17. februar 2011

Dagens kupp =)

Den mest kjedelige oppgaven i hjemmet er å brette klær og så legge dem i skapene, skulle gjerne ansatt en som ville gjort den jobben for meg! Tror alltid det vil ta en hel dag å brette de, en maskin tar jo faktisk bare 5 min å legge sammen, så hvorfor gidd jeg og samle sammen mange maskiner med reint tøy før jeg bretter de!!? Ikke vet jeg! Og blir jo bare deppa jo større haugen blir.
Tok meg nøyaktig 47 min å legge sammen 5 maskiner med klær, legge dem på plass, bytte på sengen vår og Nicoline Maxine sin + å rydde rommet og sette på en maskin med klær. Hadde ikke jeg tatt fatt i meg selv og gjort det hadde jeg sikkert bare lekt på pcèn! Hadde jeg bare hatt en benk på vaskerommet tror jeg jeg hadde gjort det da jeg tok det ut av tørketrommelen. Glad det kommer nytt vaskerom før sommeren er over =)
Jaja nok om det!

Jeg måtte en liten tur på living og levere tilbake stoltrekket som ikke passet på stolene, så da kjøpte jeg like så gjerne 3 Kurvkister til en pris av 499,` er jo gitt vekk. Den største skal jeg ha i stuen til et bord og som Nicoline Maxine kan ha lekene i. 

Har satt oliven treet og litt annet lett pynt på som ikke er vanskelig for Tomine og Julian og flytte hvis de vil finne noe i kisten <3
Den mellomste skal jeg ha til skittentøy på badet (Liker det ikke egentlig, synes det er bedre å ta klærne rett på vaskerommet.) Vi får se hvor lenge den blir der.
Minste skal jeg ha i gangen med pynt på ;)) Fikk også kjøpt bursdagsgave til Julie!
I kveld skal jeg ut mamma, søsken, kusiner og tanter og spise på Egon =)

SEES;)

1 kommentar:

  1. Jaja så ble eg hektet her og Henriette=0))
    Du e jo kjempe flink,masse fint=0))
    Også såååå koselig.
    klemz

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...