onsdag 9. februar 2011

Er en person som ELSKER å ligge meg tidlig og stå opp tidlig, men etter NM kom til verden har jeg bare ikke klart å stå opp ligger å sløver oss til 08.30-09.00 så ungene har vært sent i bhg, har sagt et jeg må skjerpe meg og komme meg tidlig opp og at barna kan komme i bhg til 08 slik de får være med på den koslige frokosten. Så nå har jeg klart å stå opp kvart i åtte to dager på rad og ungene er i bhg 08.15 er en reser om morgenen når jeg først er oppe! 

Etter jeg hadde levert ungene tok jeg en tur til mamma og vasket gulvene hennes, alltid like gøy å glede andre! 
Hun ble kjempeglad da hun kom hjem fra jobb;)
Meg og Nicoline Maxine har vært på besøk hos nyttårsbarnet som er født i Hordaland, den lille jenten heter Nathalie og er søster til Tomines venninne i bhg.. Kjempe koselig å være på hos dem, mammaen er kjempe koselig. Så håper på en tur igjen.

På fredag er det karneval i bhg så meg, Tomine, Julian og Nicoline Maxine dro på sartor for å kjøpe nye utkledningsklær, Tomine valgte selvfølgelig noe med prinsesse (hun er en liten prinsesse i seg selv) så da ble det raphael kjolen. Julian skulle ha en toy story drakt men da vi kom skulle han ha en sjørøverdrakt i stede 200 kr spart. Me like ;)) Siden kl var så mye ble det burgerking til middag og kvelds på oss!!

KLeMkleM

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...