fredag 29. april 2011

Shimmergrå *elsk*


Aiaiaiai-Mitt tredje innlegg idag :/ Jeg klarte ikke vente lengre på å vise resultatet fra den nye farven på gamle altanen (blir kalt gamlealtanen siden vi bygget ny altan for 2 år siden) Jeg er bare superduper fornøyd med den nye farven, hadde egentlig ikke trodd at den skulle dekke så bra siden den hadde vært mørk brun fra før. Altanen var vasket med terasserens først men allikavel godt brun vil jeg si.. Tror det blir går farve på nyealtanen også iår.

Before

Har tatt bort trommelen som stod utenfor inngangsdøren og satt opp på altanen med den nye benken- den passet godt inn på denne plassen.
Har også vært på plantasjen og kjøpt nytt oliventre og lavendeltre og litt annet nips.Elsker denne bøtten, kjøpte den for 2-3 år siden og brukes sommeren rundt, tømmer isbeholderen fra isbitmaskinen i den og fylles med vann og sitron biter. Da har vi kald og god drikke lenge.

(nå er jo bildene tatt i mørke, kan legge ut bilde i dagslys imrg hvis dere vil.??)

Klem henriette

6 kommentarer:

 1. meget bra henri:)
  kjempe lekkert, likte veldig godt altandørene,store og flotte,jeg og vil ha:)

  SvarSlett
 2. Kjempe fin farge!! Smellen kom mye finere frem der;)

  SvarSlett
 3. Ja, vil gjerne se mere av fargen! Lurer på å bruke noe av de samme selv på terrasen i år. :-)

  SvarSlett
 4. Så utrulig fint !!:)
  Å så smart m den bøtta :) Slepper å springe inn og ut å fylle på vatn ;) Smart !!
  Ha en fin lørdag !
  Klem

  SvarSlett
 5. Det ble dødsfint!! Likte det myye bedre enn det mørkebrune (selv om det hadde vært nybeiset) Grådig stilig de der snellene som dere Henriettene bruker til bord, kjenner jeg er en smule inspirert ;-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...