tirsdag 19. juli 2011

Dukkeseng-


Da var endelig dukkesengen ferdig malt, eller nesten. Tenkte kanskje på å male "god natt min skatt" på den?!?!?!?! Hmmm vi tenker litt på det.

Favoritt bamsen til Maxine har tatt plass i sengen for anledningen.

Sengen er ifra ikea og er i trehvit farve det medfølger også en madrass, pute og sengeteppe/dyne-


 Disse har eg valgt og ikke bruke til sengen- Min mormor er utdannet skredder så hun har fått i oppgave og sy dynetrekk og putetrekk med blonder. Da har også Tomine og Maxine et fint minne fra oldemoren da de er store.

Benken er også ferdig malt, planen var å ha den i lekehuset. Men med et litt mindre lekehus en  jeg hadde tenkt blir denne litt for stor til den. Så tenker å ta den inn på kjøkkenet idag!! 

Ha en finfin tirsdag alle sammen, så må jeg ønske hjertlig velkommen til mine nye følgere. Dere er så gode alle sammen:)

Klem
~Henriette~

3 kommentarer:

 1. Oi der var dere jammen godt i gang med lekehuset! Rask dere :) Den blir sikkert kjempefin! Gleder meg til å se det endelige resultatet :) Dukksengen ble kjempenydelig i hvit. Og det blir nok en spesiell detalj med oldemors sydde sengeteppe oppi :)

  Ha en strålende dag!
  Klem Anne

  SvarSlett
 2. Åå..så søt dukkeseng..Å så ekstra stas å ha sengetøy som oldemor har sydd:) Søt kanin som har fått prøve sengen:)
  Er i Tønsberg i ny og ne..Men akkurat nå kommer jeg ikke på en eneste butikk.Men når jeg kommer på navn på de,så skal jeg rope ut;)
  Ha en fin fin kveld:)
  Klem

  SvarSlett
 3. Hei!

  Så søt dukkesenga ble hvit og med det fine teppet!

  Har bladd meg nedover for å få med meg det jeg har gått glipp av den siste uka. Ser bildene fra uterommet og lekehuset! Du har jo SÅ god smak.. Og lekehuset kommer nok til å falle i god smak!

  Koselig å lese at dere har hatt det fint på ferie. Man lever lenge på en slik tur!

  Klem Siri

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...