lørdag 16. juli 2011

Lekehus del 1

GLEDE.....Dette har jeg drømt om lenge, endelig er det i gang. Mannen er dratt på "bruket" (Monter) for å kjøpe material til hytten. Svigerfar og mannen satt i går og tegnet en koselig hytte.
Godt å ha en far som er byggmester da vi får material til en billig penge:)

Lekehuset skal flytte opp på altanen hvor vi har bålplass og nydelig utsikt inn til Bergen. Altanen skal bygges større med et gjære som er 50-60 cm høyt og her skal jeg også ha solsengene til oss voksne. Slik jeg ser det for med blir dette bra.

Igår ble det en del nye prosjekter tatt inn i hodet, kan røpe litt. Gangen som ble bygget for litt over ett år siden skal males grå??mørk?? Kom med innspill til farger gjerne =) Garderobeskapene skal flyttes litt på og inn med noe xtra imellom. Vent å se!!!

Fikk også kjøpt nytt sengetøy, teppe og kappe(liftgardin) til Julians rom. Så nå blir rommet han slik THE AMERICAN WAY.... Bilder kommer når jeg får varene iløpet av uken.

Klem til alle dere.

3 kommentarer:

 1. Så spennende med ny lekestue..Høres ut som det blir kjempe fint:) Gleder meg til vi får se etterhvert:)
  Nydelig utsikt dere har:)
  Lykke til med byggingen:) Ønker dere en fantastisk fin lørdag:)
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei og tusen takk for koselig kommentar inne hos meg! :) Det setter jeg stor pris på! :) Så spennende at dere planlegger bryllup også da :) Alltid greit å få litt tips og ideer fra andre i samme situasjon :)

  En lekestue til Emmagullet kunne jeg tenkt meg også når vi flytter inn i nytt hus med større hage :) Blir gøy å se hvordan det endelige resultatet blir :) Og så må jeg bare si...helledussan for en utsikt dere har!! Misunnelig! :)

  Ha en nydelig helg! :)
  Klem Anne ♥

  SvarSlett
 3. Blir spennede å følge med på alle prosjekten:)Min erfaring med gang er fargen aldri blir helt slik en har tenkt seg,pga at rommet er lite+lite lys. Så ville valgt en farge jeg hadde sett vært brukt i en gang:)Min gang ble overhodet ikke slik jeg hadde tenkt opptil flere ganger...Så jeg heller mot en helt lys grå farge.

  Ha en nydelig søndag:)

  Klem Jeanette

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...