fredag 15. juli 2011

Utfordring....

Nå i disse travle sommerdager foregår det en utfordring hos Tips-Inspirasjon-Til-Hjemmet som jeg gjerne vil være med på. Dette er en gruppe på facebook med nesten 29000 medlemmer, er du ikke medlem så meld deg inn HER om du vil. Her finner du mye inspirasjon fra interiør glade mennesker fra hele Norge. Beate som administrerer denne gruppen/siden gjør en super jobb hun svarer på alt og kommentere på alt som blir lagt ut..Alle bilder er lagt i grupper som presentere hva det er.
Tusen takk Beate for en fin side og god jobb:)

Beate har også fikset sponsor slik det foregår utfordringer støtt og stadig og her kan man vinne NYDELIGE premier. Her har jeg vært blant de heldige og vinne Inspirasjonskonk på kjøkkenbilde.

Bildet:
Vant da en nydelig lykt fra Lene Bjerre.

Er det noe man lurer på er det bare til å skrive spm på siden og du får mange svar tilbake, man kan også være så heldig og få mail fra større kjente bloggere om lån av bilder og de lager innlegg om det.

 Foreldremaualen.no har hatt innlegg om mine rammer.

1 kommentar:

  1. Ser det er flere som blogger dette om dagen,må ta en titt inn å se:) Nydelig det bilde av kjøkkenet deres,ikke rart du stakk av med seieren der:)

    En g

    Ønsker deg en nydelig helg Henriette,tusen takk for de fine ordene på bloggen min:)

    Stor klem fra meg

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...